Fasadrenovering Partille

Vi renoverar fasader av tegel, puts och betong och hjälper byggföretag och bostadsrättsföreningar i Partille med rådgivning och projektering.

Vi hjälper dig med din Fasadrenovering i Partille

Behöver ni hjälp med fasadrenovering i Partille? Vi renoverar fasader av tegel, puts och betong och hjälper byggföretag och bostadsrättsföreningar med rådgivning och projektering.

Vi kan hjälpa till med alla tänkbara delar av ditt fasadprojekt. Kanske representerar du en bostadsrättsförening och behöver hjälp att kommunicera med era entreprenörer? Eller så vill du höra en expertåsikt innan du budgeterar din renovering?

fasadrenovering för brf i Partille

För en bostadsrättsförening kan en fasadrenovering ses som ett stort projekt – vi finns här för att hjälpa er!

Med våra specialistkunskaper och erfarenheter inom traditionell fasadrenovering kan vi ge er
fasad maximalt värde till rätt pris i ett projekt som blir färdigt enligt tidsplan. Vi värderar tydlighet och klarspråk eftersom det främjar effektiva projekt och stabila partnerskap.

Vi hjälper mer än gärna din bostadsrättsförening eller ditt byggföretag i Partille med ditt nästa
fasadrenoveringsprojekt! Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri konsultation.

Hur lång tid tar en fasadrenovering?

Längden på en fasadrenovering bestäms naturligtvis av arbetets typ och omfattning. Det är också typiskt att en fasadrenovering inkluderar någon form av extra arbete, till exempel målning. Att renovera eller byta ut plåtbeslag är också en typisk tillhörande arbetsuppgift i samband med putsning av fasader. Dessa tjänster kan vi erbjuda i en och samma offert.

Vad kostar en fasadrenovering?

Prisintervallet för att renovera en fasad kan variera avsevärt beroende på vilka material och vilka underarbeten som krävs. När vi väl har fått en förståelse för arbetets omfattning och de kostnader som är förknippade med det kan skicka vi dig en kostnadsfri offert baserad på material och arbete som krävs för er fasadrenovering i Partille.

När är det dags för att renovera fasaden?

Det kan vara svårt att avgöra när det är dags att renovera murfog eller putsa om fasaden. Beroende på fasadtyp och fastighetens läge kan det behöva göras vid olika tillfällen. På västkusten och i Partille har vi dessutom vind och mycket regn som kan påverka framtida renoveringsbehov.

Till att börja med bör du ta reda på när byggnadens fasad senast renoverades och vilket underhåll som gjorts sedan dess. Om det redan finns en underhållsplan för fastigheten är det utmärkt! Det är dock inte alla byggnader som har en uppdaterad och grundlig
underhållsplan. Därför måste någon undersöka fasaden för att se om det finns något synligt slitage som kan tyda på att den behöver uppmärksamhet och att det är dags för en fasadrenovering.

Hur ofta behöver man genomföra en fasadrenovering?

Det är en svår fråga eftersom det finns flera olika aspekter som påverkar renoveringsintervallerna. Fasadmaterial, hur utsatt fasaden är för väder och vind, mängden sot och smuts från eventuell trafik och vädertäthet i plåtdetaljer är några av de faktorer som väger in.

Hur går fasadrenoveringen till?

Vi börjar alltid med att besöka fastigheten för att undersöka och bedöma hälsan på fasaden, både mur och eventuell puts. Vårt besök är viktigt för att kunna se vilken typ av fasadrenovering som krävs och ifall det finns flera åtgärder som skulle löna sig att samköra för att bygga maximalt bestående värde i fastigheten i förhållande till budgeten.

iconRityta 10
Planering

Vi använder moderna verktyg och rutiner för projekthantering och spårning och strävar efter transparens mellan kund och leverantör.

iconRityta 10 kopia
dokumentation

En bild kan säga mer än tusen sms och vi dokumenterar projekten flitigt för att kunna ge bästa möjliga återkoppling.

rundpil
återkoppling

Vi strävar efter effektiv kommunikation och god framförhållning. Om alla är med på noterna så flyter livet bättre.

Det trygga valet för fasadrenovering i Partille

Bricks & Lime står för genuint och hederligt hantverk fyllt med passion. Vi är specialister på fasadrenovering som brinner för att sprida vår kunskap om traditionella hantverksmetoder och varför de är så pålitliga!

Med oss som totalentreprenör så får ni alltid ett noggrant utfört fasadarbete och ett projekt med full transparens, från projektering till fakturering. Vi anpassar oss till era kommunikationsvägar och håller er uppdaterade helt på era villkor.

Vi utför fasadrenoveringar i Parille, Kungsbacka Alingsås, GöteborgKungälv, Lysekil, Stenungsund och Borås med omnejd.

Har du frågor om oss eller om er fastighet i Partille?
Släng iväg ett mail eller slå en signal!

Henke_beige
Henrik Trygg
VD / projektledare