Tjänster

renovering & projektering
Vi renoverar fasader av tegel, puts och betong och hjälper byggföretag och bostadsrättsföreningar med rådgivning och projektering.
Projektering

Vi kan hjälpa till med alla tänkbara delar av ditt fasadprojekt. Kanske representerar du en bostadsrättsförening och behöver hjälp att kommunicera med era entreprenörer? Eller så vill du höra en expertåsikt innan du budgeterar din renovering?

Under projekteringsfasen så är vårt huvudmål att förtjäna våra kunders tillit genom att utbilda, lyssna noga och tala klarspråk. Om vi dessutom kan sprida lite av våran passion för beständiga och vackra fasader så är det en bonus!

Projektering-fasadrenovering-göteborg
fasadrenovering-goteborg-tegel-fog
fasadarbete

Vi utför stora och små renoveringar av tegel- och putsfasader med samma omsorg i både hantverk och planering.

Förutom förstklassigt hantverk så lovar vi våra kunder tydlighet och klarspråk, vilket leder till effektiva projekt och ett stabilt partnerskap där allting sker med öppna kort. Vi fotograferar projekten löpande och ger kunden återkoppling på det sättet som passar bäst.

totalentreprenad

Med oss som totalentreprenör så får ni alltid ett noggrant utfört fasadarbete och ett projekt med full transparens, från projektering till fakturering. Vi anpassar oss till era kommunikationsvägar och håller er uppdaterade helt på era villkor.

Det sista vi vill är att bidra till en massa onödiga mail och telefonsamtal, utan strävar efter att vara ett trevligt och strulfritt inslag i våra kunders arbetsdag.

Totalentreprenad-fasadrenovering-goteborg

Metod

Så jobbar vi

iconRityta 10
Planering

Vi använder moderna verktyg och rutiner för projekthantering och spårning och strävar efter transparens mellan kund och leverantör.

iconRityta 10 kopia
dokumentation

En bild kan säga mer än tusen sms och vi dokumenterar projekten flitigt för att kunna ge bästa möjliga återkoppling.

rundpil
återkoppling

Vi strävar efter effektiv kommunikation och god framförhållning. Om alla är med på noterna så flyter livet bättre.

Hör av dig

Har du frågor om oss eller om er fastighet?
Släng iväg ett mail till info@bricksandlime.se eller slå en signal till någon i teamet!