”Vi är Bricks & Lime – en murarfirma som blandar gammalt och nytt. Traditionella hantverksmetoder, modern teknik och socialt engagemang skapar sann och ärlig kvalitet.”

Om Bricks & lime

Ett omtänksamt murarföretag

Vi på Bricks & Lime står för genuint & hederligt hantverk fyllt med kärlek. Vi använder våra specialistkunskaper och erfarenheter inom traditionell fasadrenovering till att restaurera vackra stenbyggnader till deras forna glans. Vi tänker vara med och göra omvärlden lite bättre, en murarslev i taget.

våra tjänster
Vi är nyfikna specialister inom murning och putsning som gärna hjälper till. Vi hjälper till med projekteringar, vi utför alla slags mur- och putsarbeten och vi tar gärna på oss totalansvaret och samordnar alla yrkesgrupper under projektskedet.
projektering

Tillsammans med våra kunder utför vi en lärorik och spännande projektering där vi är med och tar ansvar från början. En bra projektering fylld med tillit sparar tid och pengar för alla inblandade.

Fasadarbete

Vi utför stora och små renoveringar av tegel- och putsfasader med stor omtanke och ansvarsfull planering. Tydlighet och klarspråk leder till effektiva projekt och stabilt partnerskap.

totalentreprenad

Vi tar ansvar för helheten för er fastighetsrenovering och samordnar entreprenaden åt er. Vi är ett strukturerat och innovativt företag som erbjuder våra kunder ett transparent och ansvarsfullt samarbete.

Omvärldsengagemang

vi vill ge tillbaka

Samtidigt som vi arbetar med vår passion investerar vi även på ett tydligt och mätbart sätt i välgörenhet.

Genom att vi själva utför det yrke vi är bäst på, bidrar vi effektivast till klimatet och våra medmänniskor. Vårt mål är att 1% av vår årliga omsättning går till välgörenhet inom klimat, natur & medmänsklighet. Det ger oss en extra boost när väckarklockan ringer in en ny dag.

Under 2020 har vi hittills även klimatkompenserat 1 ton CO2e per månad för hela året. Det motsvarar ca 400 mil bilkörning/månad i utsläpp men Vi-skogens metoder absorberar inte bara växthusgaser. Samtidigt ökar de jordbruksproduktiviteten och lyfter bönderna ur fattigdom.

Läs gärna mer på www.viskogen.se

“Vi vill vara ett välmående företag som bidrar till en välmående värld. För att lyckas med det så driver vi våra välgörenhetsprojekt i samma anda som våra egna projekt – med noggrannhet, engagemang och långsiktighet.”
enprocent_2

Vilka är vi?

Teamet

Henke_beige
Henrik Trygg
VD / projektledare
headshot_0003_Color Efex Pro 4
Patryk Karasewicz
Arbetsledare
headshot_0005_Color Efex Pro 4
Tobias Lindberg
Servicemurare
headshot_0001_Color Efex Pro 4
Martin Meixner
Vice VD / projektledare

Karriär

jobba hos oss

Vill du vara med och känna stolthet och delaktighet efter en god dags arbete?
Håller du med om att eget ansvar och utveckling skapar livskvalité?
Vågar du ifrågasätta i positiv ton samtidigt som du bryr dig om andra?

Skicka då iväg några meningar om dig själv till:

Kontakt

Hör av dig

Tveka inte att kontakta mig om du har frågor om oss eller er fastighet!

070-269 22 12